J. Enrique Millo. Secretario general de Acción Exterior. Junta de Andalucía

Alícia Sanchez -Camacho i Enric Millo es reuneixen amb UGT i CCOO

Alícia Sánchez-Camacho i Enric Millo amb Joan Coscubiela,
Secretari General de CCOO
k l

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho acompanyada d’Enric Millo, Secretari d’Economia i Ocupació del PPC, es van reunir la setmana passada amb els Secretaris Generals dels dos sindicats majoritaris a Catalunya, UGT i CCOO, dins de la ronda de contactes amb els agents socioeconòmics que esta duent a terme el PPC per parlar de la situació de crisi econòmica que vivim i analitzar de manera expressa la situació de l’atur.

Durant aquestes trobades es va parlar de les conseqüències que la crisi econòmica esta tenint tan pel teixit econòmic com per a les famílies catalanes que cada cop tenen més problemes per arribar a fi de mes i sobretot de la preocupació del PPC pel creixement de l’atur a Catalunya fins al 28% en el còmput interanual.

Els dirigents populars han aprofitat també aquestes reunions per explicar les propostes que planteja el Partit Popular per fer font a la crisi. Propostes basades en la contenció de la despesa pública, en que es garanteixi l’atenció social als ciutadans, en les reformes fiscals necessàries per ajudar a les empreses i a les famílies i en flexibilitzar el mercat laboral per afavorir la creació de llocs de treball.
.
Finalment, els dirigents populars, van expressar als secretaris generals d’UGT i CCOO la necessitat de que el govern de Catalunya insti al govern de l’estat a que actuï davant la actual situació de crisi amb un pla d’actuació immediat i eficaç per evitar que en els propers mesos la situació econòmica sigui molt pitjor per a les famílies i les empreses catalanes.

Salir de la versión móvil