J. Enrique Millo. Secretario general de Acción Exterior. Junta de Andalucía

Festa de la Guàrdia Civil de Girona : el Pilar 2010

Aquest matí, malgrat l’amenaça de pluja, he assistit a la comandància de la Guàrdia Civil de Girona, lloc on s’han celebrat els actes oficials de la Festa d’aquest cos en honor a la seva patrona, la Verge del Pilar.
Els actes d’aquesta festivitat els hem iniciat amb la Missa Solemne oficiada per Monsenyor Francesc Pardo, Bisbe de Girona, tot seguit, i com ja és tradició ha tingut lloc l’acte d’imposició de condecoracions a diferents membres de cossos i forces de seguretat, les al•locucions i finalment l’homenatge als caiguts, la cantada d’Himne dels cos i la desfilada. Aquesta celebració ha acabat amb un vi d’honor, durant el qual he tingut el plaer de poder saludar i parlar amb molts membres de la Guàrdia Civil de Girona, així com, amb els seus familiars i amics que avui, un dia tan assenyalat per a ells, els han volgut acompanyar igual que jo i altres companys meus del PPC de Girona.

Ha estat un acte emotiu, i de respecte i reconeixement a tots aquells qui dediquen la seva vida a salvaguardar la seguretat i la llibertat de tots els ciutadans i ciutadanes, i d’homenatge i record, també, per a tots aquells, qui, al llarg d’aquest any han perdut la vida en acte de servei.

Salir de la versión móvil