J. Enrique Millo. Secretario general de Acción Exterior. Junta de Andalucía

El Parlament aprova a instàncies del PPC l’ampliació del CAP Montilivi de Girona

El Parlament aprova una proposta de resolució del PPC que insta a la Generalitat a iniciar les obres d’ampliació del Centre d’Atenció Primària Montilivi de Girona durant el primer semestre del 2012.

El portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, ha mostrat la seva satisfacció per l’aprovació de la proposta ja que “la ciutat de Girona ja porta anys reivindicant una ampliació del CAP per millorar l’assistència sanitària dels ciutadans”.

Millo ha explicat que “les obres d’ampliació del Centre d’Atenció Primària Montilivi estant pendents, tot i tenir llicència per a la seva realització”. “Confiem que aquesta mesura aprovada avui sigui l’impuls definitiu que necessitava el CAP”, ha comentat.

En aquest sentit el portaveu popular ha destacat que “el PPC aposta per una sanitat de proximitat en que els ciutadans siguin els verdaders protagonistes”. “La sanitat a de tendir a ser més pròxima i això fa necessari, entre altres coses, una millora dels equipaments sanitaris, principalment els centres d’atenció primària”, ha sentenciat.

Salir de la versión móvil