J. Enrique Millo. Secretario general de Acción Exterior. Junta de Andalucía

El Parlament aprova per unanimitat “intensificar i prioritzar” la reforma del SOC a instàncies del PPC

dddVídeo Intervenció Enric Millo
El Parlament de Catalunya aprova a instàncies del grup del Partit Popular de Catalunya una moció que reclama “intensificar i prioritzar” la reforma del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) “dotant-lo dels recursos suficients que li permetin augmentar la intermediació entre aturats i empreses”.

Així mateix, Enric Millo ha reclamat “reforçar els mecanismes d’informació als treballa¬dors desocupats respecte a l’oferta formativa disponible que els permeti reforçar les seves capacitats professio¬nals o reorientar-los a través d’aquesta formació cap a sectors productius més dinàmics o amb major demanda de treball”. Així com “continuar potenciant la tendència a millorar l’agilització de la tramitació administrativa i resolució de les convo¬catòries per a la realització d’accions formatives per tal que es puguin reduir a la meitat els temps actuals de resolució”.

Per altre banda, Millo ha demanat “millorar el funcionament de les meses locals d’ocu¬pació a través dels pactes territorials i mitjançant la concertació i ampliació de la xarxa de centres de formació”. Com també “incrementar els recursos destinats a la formació de per¬sones demandants d’ocupació”.

Finalment, Enric Millo ha reclamat “continuar recolzant els projectes dels nous emprene¬dors i emprenedores en la línia de potenciar els recursos destinats a la creació i consolidació d’empreses i de l’ocupació autònoma donant suport, assessorament i formació”.

Salir de la versión móvil