J. Enrique Millo. Secretario general de Acción Exterior. Junta de Andalucía

El PPC denuncia una web que enalteix el terrorisme a Catalunya i fa apologia de la violència

El vicesecretari d’acció política i portaveu del grup parlamentari del Partit Popular Català, Enric Millo, ha denunciat avui l’existència d’una web que enalteix el terrorisme a Catalunya sota el nom de “Nova Terra Lliure”. Millo ha explicat que des d’aquesta web es fa apologia de la violència, es crida a la lluita armada, s’enalteix el terrorisme i s’amenaça directament a diferents polítics catalans, entre ells a la presidenta del PPC i al mateix portaveu. 
Enric Millo considera que “aquest tipus de posicionaments són una mostra de les conseqüències de la hispanofòbia instal•lada a certs partits polítics catalans de les que ja advertim des de fa temps”. En aquest sentit ha mostrat la seva preocupació per les derivades socials de la institucionalització a Catalunya de l’odi contra Espanya i ha fet una crida a la responsabilitat a tots els partits polítics. 
El portaveu del PPC creu “inadmissible” que es difonguin “aquest tipus de publicacions antidemocràtiques” i demana a les autoritats competents que “actuïn de manera immediata”. En aquest sentit, ha explicat que el partit està estudiant emprendre accions legals.
Salir de la versión móvil