J. Enrique Millo. Secretario general de Acción Exterior. Junta de Andalucía

Enric Millo i Federico Trillo aposten per un govern a Catalunya determinat pel PP Català

Ahir a Empuriabrava el Coordinador de Justícia i Llibertats Públiques del PP, Federico Trillo, va assegurar que el PP d’Alícia Sánchez Camacho i d’Enric Millo “té l’oportunitat de deixar de ser inèdit a Catalunya en tasques de govern” i que aquesta situació seria la millor per a Catalunya.

El coordinador de Justícia del PP va participar ahir a Empuriabrava en un dinar amb militants de l’Alt Empordà, acompanyat pel President del PPC de Girona i Candidat per Girona a les eleccions autonòmiques del proper 28 de novembre, Josep Enric Millo.

Trillo va assegurar que “fins ara el PP mai no ha pogut determinar l’acció del govern de Catalunya, però en l’actual situació és molt el que pot aportar, perquè l’avalen tots els èxits dels governs del PP”. Entre aquests èxits, ha recordat la creació d’ocupació durant el govern d’Aznar, el dèficit zero, el sanejament de la Seguretat Social i la creació d’un fons de reserva per a les pensions; èxits que ha contraposat al llegat de “dèficit públic galopant” que acumula Zapatero.

Trillo va remarcar la importància de les eleccions autonòmiques catalanes i va assegurar que “en aquests comicis es decideix tot: el govern de Catalunya i el govern d’Espanya”. A més, es va mostrar convençut de que el PP és el partit que pot ocupar l’espai de moderació i de centre que convé a Catalunya després dels fracassos de PSC i CiU i de que hagi quedat demostrat que les fórmules d’aquests dos partits estan esgotades.

Per la seva banda, Josep Enric Millo va agraïr el suport que el PP té sempre a la comarca de l’Alt Empordà i recordat la importància de que el partit pugui ser decisiu en el futur govern. “La nostra prioritat serà la recuperació econòmica i la creació d’ocupació”.

“ Catalunya no pot passar del desgavell del Tripartit a la independència reclamada per CiU” va afirmar Millo, i ha qualificat de “lamentable” l’herència que el Tripartit deixarà al govern que es formi després del 28 de novembre.

Millo va recordar que Girona té la taxa d’atur més alta de tot Catalunya i que per tant “el tripartit passarà a la història per haver fet que les comarques de Girona hagin passat de ser el motor econòmic de Catalunya a ser el vagó de cua” .

Finalment, el candidat gironí va emplaçar a tots els assistents a l’acte a “sortir al carrer” per fer arribar el projecte del PP Català a tots els racons de les nostres comarques. “Només així”, ha explicat el líder popular, “el PP Català aconseguirà ser decisiu en la formació del proper govern de Catalunya”, cosa totalment indispensable, segons Millo, “perquè Catalunya pugui sortir de la crisi”.

Salir de la versión móvil