J. Enrique Millo. Secretario general de Acción Exterior. Junta de Andalucía

Enric Millo: “Zapatero i Rubalcaba són dues cares de la mateixa moneda”

El portaveu del grup parlamentari Popular, Enric Millo, ha manifestat envers la candidatura de Rubalcaba a la presidència del govern d’Espanya que “Zapatero i Rubalcaba són dues cares de la mateixa moneda i per tant no pot representar el canvi que reclamen els catalans i el conjunt d’espanyols per crear ocupació i per resoldre la crisi econòmica i de valors”. En aquest sentit Millo ha afegit que “això ho sap tothom perquè Rubalcaba ha estat al costat de Zapatero com a vicepresident i com a ministre i per tant és responsable del bo i del dolent dels anys de govern de Zapatero i els espanyols ho sabran valorar a les urnes quan arribi el moment”.

Pel portaveu Popular “Catalunya i el conjunt d’Espanya necessiten reformes urgents i no es mereixen mantenir un govern interí durant set mesos com pretén Zapatero perquè en el context d’aguda crisi que vivim cal recuperar la confiança i l’estabilitat”. Tanmateix Millo considera que “seguir amb un president provisional i amb un govern sense cap perspectiva seria de futur, que sap que els espanyols no el volen, és jugar a la ruleta russa amb el futur del país”.

Finalment Enric Millo ha insistit en que “els catalans i el conjunt d’Espanya necessiten reformes urgents i, abans que la situació econòmica li obligui, Zapatero hauria de tenir un mínim gest de reconeixement del seu fracàs com a president i convocar eleccions”.

Salir de la versión móvil