J. Enrique Millo. Secretario general de Acción Exterior. Junta de Andalucía

Interpel·lació a la Consellera de Treball

Vídeo Interpel·lació

Josep Enric Millo : » Sra. Consellera si vostè traballés en una empresa privada ja hagués estat acomiadada,i no amb un ERE sinó amb un acomiadament individual amb causes objectives «

l
Durant la interpel·lació que Enric Millo va formular ahir a la Consellera de Treball, Mar Serna, sobre política econòmica i laboral per a crear ocupació el diputat del PPC va assegurar que de la situació de » Alarma Social» en que estàvem hem passat ja a una situació de » tragèdia social» donades les últimes xifres sobre l’atur que s’han conegut, les quals situen en 505.262 el nombre d’aturats a Catalunya.

Millo va denunciar també que davant la xifra de mes de 505.000 aturats a dia d’avui el Servei d’ocupació de Catalunya registra tan sols 803 ofertes de feina i 5.058 oportunitats de formació.

Durant la seva intervenció Enric Millo va preguntar directament a la Consellera quines polítiques d’ocupació pretén dur a terme i aplicar el Govern, preguntes que la consellera no va voler explicar i es va limitar a dir tan sols que fa un any que busquen situacions.

Salir de la versión móvil