J. Enrique Millo. Secretario general de Acción Exterior. Junta de Andalucía

Josep Enric Millo assegura que el PP vol “una Girona d’oportunitats”

El President del PPC de Girona i candidat per Girona a les eleccions autonòmiques del proper 28 de novembre, Josep Enric Millo, va assegurar ahir a la nit que el PP vol “una Girona d’oportunitats”. Davant de les 500 persones que van assistir a l’acte central de campanya a l’Auditori de Girona, el candidat popular va reclamar “una Girona diferent, dins d’una Catalunya diferent i una Espanya diferent”. Millo, al que van donar suport Alícia Sánchez Camacho i Mariano Rajoy, va assegurar que els gironins es mereixen un futur millor i va reclamar als ciutadans “que facin el pas cap a un canvi d’orientació i un canvi de prioritats polítiques, perquè aquesta és la única manera d’aconseguir aquest futur”.

Josep Enric Millo va recordar quantitat d’empreses que s’enfronten avui dia al seu tancament o a dificultats, i també de les elevades xifres de l’atur i de l’atur juvenil, i va assegurar que “el Partit Popular no es resigna davant l’herència patètica que deixa darrere seu el Tripartit”.

El candidat gironí va recordar que, a diferència d’altres formacions polítiques, el Partit Popular és l’únic que parla de les qüestions que realment interessen als ciutadans. “Nosaltres parlem de les coses que importen: parlem de baixar els impostos; parlem d’ajudar als emprenedors; parlem de millorar la seguretat; parlem de tenir una educació de qualitat; i de que els nostres fills estudiïn amb el català, el castellà i l’anglés com a llengües vehiculars”, va manifestar.

A més, Millo també va posar èmfasi en la qüestió de la relació amb la resta d’Espanya. “Nosaltres farem una cosa que ningú més pot fer”, va manifestar. “Nosaltres no volem viure en una Catalunya que se separi d’Espanya. I el PP és l’únic partit que pot garantir que reforçarà profundament els llaços que ens uneixen amb la resta Espanya”, va sentenciar.

Salir de la versión móvil