J. Enrique Millo. Secretario general de Acción Exterior. Junta de Andalucía

L’atleta LLoretenc Josep Lluis Blanco, participarà als Jocs Olímpics de Pequín

Enric Millo al costat de l’atleta olímpic ahir a Lloret de Mar
L’Ajuntament de Lloret de Mar va fer ahir un emotiu acte d’homenatge i suport a l’atleta LLoretenc, Josep Lluís Blanco, just abans de marxar cap a Pequín on participarà en els Jocs Olímpics d’aquest any .
Durant aquest acte, al qual vaig assistir molt gustosament, vaig estar molt ben acompanyat pel nostre regidor i portaveu a l’ajuntament de Lloret de Mar, Santiago Ontañón, i pel President Local del PPC , Leonardo Fernàndez, així com d’altres membres de la junta local interessats per la carrera esportiva de Blanco.

L’acte de comiat de Blanco, que marxa avui cap a Pequín, va ser presidit pel regidor d’esports de Lloret de Mar i el President del CA Lloret la Selva i va contar amb la presència de quatre atletes lloretencs, Jorge Romero, Jonathan Hernández, Eva Arias i Àngel Mulleras, ela quals amb la seva presència van voler donar tot el seu suport a Blanco i desitjar-li sort a Pequín. El consistori selvatà va aprofitar aquest acte per fer un homenatge als atletes més destacats per la seva trajectòria esportiva, i així doncs els hi va lliurar a tots ells, també al olímpic Josep Lluís Blanco, una placa de reconeixement pels èxits aconseguits en aquest darrer any.

Jo personalment no havia tingut encara la oportunitat de conèixer a Josep Lluís Blanco, i desprès d’haver pogut conversar amb ell una bona estona durant l’acte d’ahir a Lloret he de dir que la seva sinceritat, honestedat i senzillesa em va sorprendre de manera molt positiva.

Vull aprofitar aquest bloc per desitjar-li molt d’èxit en les Olimpíades que comencen el divendres 8 d’agost a Pequín.

Ànim i molta sort !
Salir de la versión móvil