J. Enrique Millo. Secretario general de Acción Exterior. Junta de Andalucía

Més de mil autònoms i de PIMES han protestat avui davant del Congrés dels Diputats per la seva asfíxia davant la crisi

El Govern de Rodriguez Zapatero ha ASSOLIT un RECORD HISTÒRIC i a la vegada INSÒLIT , ja que per primera vegada en la història de la democràcia Espanyola els empresaris han sortit al carrer per manifestar-se contra la passivitat del Govern i la seva incapacitat per afrontar amb mesures eficients la crisi econòmica i financera que patim.

Ja no son només els treballadors, els estudiants, les dones maltractades , la policia , els ecologistes , els pagesos , etc… fins i tot els petits i mitjans empresaris i els autònoms es manifesten al carrer contra un Govern que ha fracassat en tots els àmbits , que està desbordat per la crisi , que s’ha quedat sense idees ni solucions, i que posa de manifest la seva incapacitat per liderar el futur del País.

Es del tot necessari, i ara ja imprescindible , que el Govern escolti les propostes que li fan des de la oposició per combatre la crisi i sortir d’aquest forat en el que s’ha quedat atrapat.

El partit popular ha proposat solucions que cal aplicar, però no es poden portar a terme si el Govern no accepta la ma dels qui el volen ajudar.

El Govern no pot quedar-se sol davant la crisi mirant amb passivitat i resignació com s’enfonsa l’economia de tot el país sense fer res per aturar la situació.

Salir de la versión móvil