J. Enrique Millo. Secretario general de Acción Exterior. Junta de Andalucía

Millo afirma que “CiU i ERC han pactat una aliança d’interessos partidistes”

El portaveu del grup parlamentari del PPC, Enric Millo, ha afirmat avui que “CiU i ERC han pactat una aliança d’interessos partidistes”. Així ha valorat el portaveu l’acord de governabilitat entre els dos partits que es formalitzarà avui dimecres”. “Ha començat la legislatura ‘Ni-Ni’: ni pressupostos, ni mesures contra la crisi, ni estabilitat, ni confiança”, ha afegit Millo.
“Després de les eleccions, a CiU s’han quedat estabornits i ERC governarà a Catalunya a través d’un president de palla que l’únic que farà és posar la cara”, ha afegit. En aquest sentit ha assenyalat que “és un govern amb data de caducitat i que neix de l’error de voler sortir d’Espanya i d’Europa, en lloc de sortir de la crisi econòmica”.
“Aquesta aliança sortirà molt cara als catalans ja que patiran un apujada d’impostos i de despeses arbitràries de capricis independentistes”, ha explicat el portaveu tot remarcant que “per finançar un estat paral•lel es necessiten molts diners i aquests sortiran de la butxaca de tots els catalans”.
Tanmateix ha manifestat que “el PPC és l’única força a Catalunya que aposta pel diàleg i el consens, que es manté a la centralitat ja que CiU ha abandonat la moderació i ha triat la radicalitat i la confrontació en lloc del consens i el diàleg”. “Aquest serà un govern conflictiu instal•lat en l’embolic permanent”, ha afegit. “Porten els catalans a un carreró sense sortida, aquest és el futur que ens espera amb aquesta aliança d’interessos partidistes”.
El paper d’Unió
Pel que fa a les últimes declaracions de Josep Antoni Duran i Lleida, Millo ha afirmat que “si no està d’acord amb l’aliança i no fa comèdia, que doni instruccions als 13 diputats d’Unió al Parlament i no hi donin suport”.
Salir de la versión móvil