J. Enrique Millo. Secretario general de Acción Exterior. Junta de Andalucía

Millo: “Amb la reforma de la Llei de Costes se solucionen la majoria de les problemàtiques existents a la costa gironina”

El president del PPC a Girona i portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, va explicar divendres, davant dels afiliats del Baix Empordà i l’Alt Empordà la reforma de la Llei de Costes que s’està acabant de tramitar al Senat. Millo va recordar que “l’objectiu d’aquesta reforma és reforçar la protecció del litoral conciliant-la amb activitats econòmiques sostenibles i amb l’ús comú i gratuït del domini públic així com generar seguretat jurídica”. En aquest sentit, Millo va destacar que “aquest era un compromís del Partit Popular per donar solució a tots aquells problemes absurds que havia creat el desenvolupament de la Llei de Costes per part del PSOE”, i va afirmar que “amb la reforma de la Llei de Costes se solucionen la majoria de les problemàtiques existents a la costa gironina ”. 
Millo també va explicar que “finalment, a través del Grup Popular al Senat, hem presentat, a instàncies del PPC a les comarques gironines, una esmena que acabarà per resoldre definitivament alguns temes que quedaven pendents, com en el cas d’Empuriabrava amb els amarraments privats”, i s’ha mostrat satisfet perquè considera que “un cop s’acabi el tràmit, la nova Llei de Costes resoldrà aquells problemes que ens estàvem trobant a tota la costa i dels quals tenim molts exemples a les comarques de Girona”.
En aquest sentit, el líder popular va dir que “mentre el Govern del PP treballa per resoldre problemes, el Govern de CiU a Catalunya es dedica simplement a crear-ne de nous”, i va aprofitar per demanar un cop més a Artur Mas que “presenti els pressupostos per al 2013 sense més demora perquè sense pressupostos és impossible afrontar els reptes importantíssims que tenim actualment plantejats a Catalunya”. 
Per la seva banda, la diputada al Congrés dels Diputats, Concepció Veray, va lamentar que “CiU juga a moltes bandes” i va recomanar consultar les esmenes que el grup de CiU al Senat ha presentat a la llei, ja que segons explica Veray “en el cas dels amarraments d’Empuriabrava han presentat dues esmenes contradictòries entre sí; en una ho demana tot i a l’altra demana que s’anul•li el que ja figurava en el projecte de llei presentat pel Govern”. Per aquest motiu, Veray va dir que “ja n’hi ha prou d’ambigüitats i contradiccions”, i va explicar que “les esmenes no s’han de presentar per acontentar a tots els col•lectius, sinó per fer les lleis més eficients i millors”. “Una llei s’ha de fer amb rigor i serietat”, va concloure la diputada.
Salir de la versión móvil