J. Enrique Millo. Secretario general de Acción Exterior. Junta de Andalucía

Millo: “avui CiU i ERC podran exercir el seu dret a decidir si els funcionaris cobren les pagues extres”

El portaveu del grup parlamentari popular, Enric Millo, ha anunciat avui un acord del PPC amb PSC, ICV i C’s per presentar una proposta de resolució transaccional que “insta el Govern de la Generalitat a garantir el cobrament íntegre de la paga extraordinària de desembre de 2013 i del 2014 per a tots els empleats i empleades públiques de Catalunya, ni de cap minoració dels seus salaris”. La proposta afegeix que “l’acompliment d’aquesta resolució en cap cas es supeditarà a cap ingrés concret de la Generalitat”. 
En declaracions al Parlament, Millo ha qualificat l’acord entre els grups parlamentaris de “molt positiu” i ha explicat que quan se sotmeti aquesta proposta a votació, “CiU i ERC podran exercir el seu dret a decidir si els funcionaris cobren les pagues extres”. En aquest sentit ha exigit el Govern de la Generalitat que no prengui els funcionaris com a “ostatges” d’una negociació política, com va dir el president durant el seu discurs al debat de política general. 
Millo ha remarcat que aquesta utilització dels funcionaris “és un xantatge immoral” i ha emplaçat el Govern a rectificar. “Aquesta tarda, sense ambigüitats, veurem què pensa cada partit i què voten els diputats”, ha afegit fent una crida als partits a sumar-s’hi.
Salir de la versión móvil