J. Enrique Millo. Secretario general de Acción Exterior. Junta de Andalucía

Millo demana una actitud «realista» i que «no es generin falses expectatives que només produeixen frustració»

El portaveu del grup parlamentari del PPC, Enric Millo, ha demanat avui durant la constitució de la Comissió d’Estudi d’un nou model de finançament al Parlament, una actitud «realista» per part de la resta de grups així com que «no es generin falses expectatives que només produeixen frustració».

Millo ha destacat que «en tot moment l’actitud del PPC serà positiva i constructiva». «L’objectiu de la comissió ha de ser formular propostes que millorin el finançament dins del marc de les competències que tenim», ha assenyalat. En aquest sentit ha destacat que «per no generar més confusió, caldria avaluar el rendiment del model vigent (2009) abans de donar-lo per fracassat, i analitzar i estudiar millores».

Pel que fa al document final que ha de sortir un cop acabin les tasques de la comissió, d’aquí a 5 mesos, el portaveu popular ha manifestat que «espero sigui propositiu, obert, que no exclogui ningú i reflecteixi totes les opinions». Tanmateix ha afegit que «el document ha de ser respectuós amb la legalitat vigent i ha de ser capaç de generar un doble consens, al Parlament de Catalunya i amb la resta d’Espanya».

Salir de la versión móvil