J. Enrique Millo. Secretario general de Acción Exterior. Junta de Andalucía

Millo: “Mentre la sanitat, l’educació o la seguretat passen per dificultats, CiU només parla de crear estructures d’estat”

El portaveu parlamentari del PPC i cap de llista per Girona, Enric Millo, ha afirmat avui que “mentre la sanitat, l’educació o la seguretat passen per dificultats, CiU només parla de crear estructures d’estat, que suposaran més malbaratament de despesa pública i més burocràcia”. Per a Millo, “a Catalunya tenim un Govern i un president de la Generalitat que han abandonat els problemes reals dels catalans i que són incapaços de fer balanç de la seva gestió, perquè en dos anys no han fet gairebé res”. En aquest sentit, ha assenyalat que “el de CiU ha estat un govern covard que no va saber donar resposta als problemes dels catalans i va fugir convocant eleccions per portar-nos a camins d’incertesa”.
Segons el portaveu del PPC, “Mas ens diu ara que el separatisme i dividir a la societat catalana és la solució a tots els problemes que tenim. Per al PPC, el separatisme s’allunya dels problemes reals: afegeix més crisi a la crisi i més problemes als problemes que ja tenim”. En aquest sentit, ha explicat que “davant aquesta situació és gratificant trobar alcaldes com Xavier García Albiol, que treballa a peu de carrer i es preocupa pels problemes que tenen els badalonins”. “Durant les crisis econòmiques, la inseguretat tendeix a augmentar, per això és necessari un govern valent i no un govern com el de CiU que s’amaga i convoca eleccions anticipades perquè no té solucions per a la crisi i per la inseguretat”, ha afegit.
Enric Millo ha assegurat que “els badalonins no es van resignar a patir els actes incívics o delictius, a les polítiques de sempre dels partits que s’amaguen davant els problemes i van escollir canvi. Van escollir el Partit Popular”. Per al portaveu del PPC, “el 25 de novembre els catalans saben que tindran un PPC disposat a canviar la política per posar-la al servei dels catalans i de les seves prioritats”. “Mentre els socialistes fan discursos buits i els convergents es dediquen al separatisme, el PPC ofereix solucions eficaces i resultats clars”, ha conclòs.
Salir de la versión móvil