J. Enrique Millo. Secretario general de Acción Exterior. Junta de Andalucía

Millo qualifica de “ridícules i covards” les dues ‘auto interpel•lacions’ de CiU al Govern de la Generalitat

El portaveu del grup parlamentari del PPC, Enric Millo, ha qualificat avui de “ridícules i covards” les dues ‘auto interpel•lacions’ que demà farà el grup parlamentari de CiU al Govern de la Generalitat durant el ple del Parlament. “Enlloc de tractar temes d’autogovern, de les competències que ja tenim per tal de sortir de la crisi, demà CIU considera més oportú fer dues ‘auto interpel•lacions parlant del Govern d’Espanya i elevant el ridícul a la màxima potència”, ha afegit.
En aquest sentit ha explicat que “si les auto interpel•lacions són per definició ridícules, en aquest cas demostra que CiU és també covard per no tractar sobre qüestions que sí li competeixen, com ara infraestructures com els FGC de Terrassa o Sabadell, la Línia 9 del metro o els peatges, que són majoria de la Generalitat”. “Han preferit fer-nos perdre el temps a tots, enlloc de respondre a les necessitats dels catalans o explicar-nos què fa amb les seves pròpies competències”, ha assenyalat.
Millo també ha apuntat que “el Govern de CiU vol mantenir la alimentació assistida de la Catalunya oficial davant de la Catalunya real, allunyant-se així dels problemes que veritablement preocupen als catalans i tapant la seva pròpia incapacitat per atendre aquests problemes”. Tanmateix ha afegit que “potser ho fan demà al ple perquè aquesta setmana no ens havien administrat encara la dosi de ‘ploramiques’ habitual”.
Salir de la versión móvil