J. Enrique Millo. Secretario general de Acción Exterior. Junta de Andalucía

Millo: “Serem ferms en la defensa de la legalitat, la unitat i la convivència”

El Partit Popular Català de Girona va celebrar ahir dissabte el seu tradicional dinar de Nadal amb simpatitzants i militants de les comarques gironines. Tant la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, com el president provincial i portaveu al Parlament, Enric Millo, van acompanyar els assistents i els van dirigir unes paraules de valoració de la situació política actual. Millo va recordar que “en aquests moments vivim a Catalunya un desafiament molt important a la democràcia i a la sobirania nacional”, i va assegurar que “serem ferms en la defensa de la legalitat, la unitat i la convivència”, davant del que considera “un error històric del president Mas”. 
Millo va donar un missatge de tranquil•litat als militants i simpatitzants i va descriure el Partit Popular com “el partit que evitarà que ens separin de la resta d’Espanya”, tot afirmant que “ningú ens farà renunciar a ser el que som; catalans i espanyols”. També va reconèixer que “vénen moments difícils”, però va recomanar “no caure en les provocacions perquè no es sortiran amb la seva”. 
El president provincial va emfatitzar els valors i principis del PPC com “la millor garantia de que treballarem intensament perquè no es produeixi cap trencament amb la resta d’Espanya ni entre la societat catalana”. Uns valors i principis que veu ben representats pels simpatitzants i militants del partit. Així ho va manifestar en l’acte d’homenatge que es va fer durant el dinar als gironins que enguany fa 25 anys que militen al partit a Girona. “Aquestes persones són el símbol de la permanència, de la constància, de la capacitat de resistència i la capacitat de representar els nostres principis i valors”, va dir Millo, i va concloure que “junts farem front i frenarem el desafiament sobiranista a Catalunya».
Salir de la versión móvil