J. Enrique Millo. Secretario general de Acción Exterior. Junta de Andalucía

Ple del Parlament 2 de juliol : Aprovada la moció del PPC en matèria pressupostaria

El Govern es compromet, a petició del PPC, a revisar els pressupostos i presentar un pla econòmic i financer de reequilibri pressupostari

Enric Millo: “ No té precedents que el Govern presenti un pla d’aquest tipus al Parlament de Catalunya i ho farà gràcies al PPC ”
a
a
a
a
A
El diputat del PPC i portaveu d’Economia, Enric Millo, ha mostrat avui la seva satisfacció per l’aprovació al Parlament d’una moció del PPC que insta el Govern a revisar els pressupostos per al 2009 i a presentar al Parlament un pla econòmic i financer de reequilibri pressupostari.

Enric Millo ha destacat que “no té precedents que el Govern presenti un pla d’aquest tipus al Parlament de Catalunya i ho farà gràcies al PPC”. El diputat ha explicat que la moció insta el Govern a presentar al Parlament una revisió de les principals magnituds pressupostàries que s’adeqüi a les previsions actuals d’ingressos de la Generalitat i a l’evolució del Producte Interior Brut de Catalunya.

Tanmateix, gràcies a la moció del PPC, el Govern de la Generalitat presentarà en seu parlamentària el pla econòmic i financer de reequilibri pressupostari actualitzat per al període 2010-2012 per complir amb els objectius d’estabilitat pressupostària i de contenció del dèficit que es lliuri a l’Administració General de l’Estat.

Millo ha destacat “és una moció constructiva, positiva i absolutament necessària perquè cal posar remei a la situació que patim”. El diputat ha afegit que “permet donar transparència al sistema, avançar i oferir una oportunitat al Govern perquè pugui demostrar si està disposat a portar a terme la voluntat posada de manifest avui en la votació de la moció”.

Finalment, Enric Millo ha assenyalat que “com sempre, en situació de crisi, el Partit Popular fa propostes positives i ofereix col•laboració al Govern, com demostra aquesta moció”. Tot i així ha remarcat que “des del Partit Popular farem un seguiment exhaustiu i exigent per tal que el Govern compleixi el que aprova avui el Parlament de Catalunya”.

Salir de la versión móvil