J. Enrique Millo. Secretario general de Acción Exterior. Junta de Andalucía

Un miler de militants i simpatitzants assisteixen a Lloret a un acte amb Enric Millo, Alícia Sánchez-Camacho i Mariano Rajoy

Un miler de militants i simpatitzants del Partit Popular de Girona van assistir ahir a Lloret de Mar a un acte públic en el que van participar el President del PP nacional, Mariano Rajoy; la Presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho; i el President del PPC de Girona i candidat per Girona a les eleccions autonòmiques del proper 28 de novembre, Josep Enric Millo.

En el seu discurs, Josep Enric Millo va agrair als militants i simpatitzants que haguessin fet possible aquest gran acte, que es va celebrar al nou Casino de Lloret de Mar. El President gironí va assegurar que, sens dubte, l’èxit d’aquesta convocatòria “es deu a que els ciutadans ja no es resignen a l’actual situació del país, i estan sortint al carrer perquè volen un canvi i perquè són conscients de que les solucions només les pot aportar un govern diferent i no els governs que estan ara mateix al capdavant d’Espanya i de Catalunya”.

Millo va recordar que 7 anys de govern tripartit han fet que Catalunya en general i Girona en particular hagin anat endarrere i va manifestar la seva preocupació per la davallada econòmica que pateixen les comarques de Girona. “Girona ja no és el que era, no és la gran creadora d’ocupació”, va lamentar.

D’altra banda, el candidat popular per Girona va expressar la seva satisfacció pel fet que la Presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, sigui la primera dona que aspira a ser Presidenta de la Generalitat, i va animar als assistents a col•laborar per tal de que des de Girona es pogués contribuir a aquest canvi.

Per la seva banda, Alícia Sánchez-Camacho va fer una aposta clara per la recuperació dels valors i les llibertats a Catalunya i va remarcar que el Partit Popular és la única formació política de les que es presenten a les properes eleccions autonòmiques que aposta clarament per una entesa amb la resta d’Espanya. Sánchez Camacho també va repassar les xifres de la crisi econòmica a Catalunya i va assegurar que el PP serà el partit de la recuperació econòmica. “Catalunya necessita sensatesa, responsabilitat i bones polítiques de govern”, va afirmar.

El President nacional del PP, Mariano Rajoy, també va centrar una part important del seu discurs en l’economia, recordant que “els errors i les irresponsabilitats del govern d’Espanya els ha pagat molta gent, i en especial els han pagat les petites i mitjanes empreses i els autònoms”. Per a Rajoy, la recuperació econòmica d’aquests sectors ha de ser una prioritat.

El President popular va desgranar algunes propostes econòmiques del PP en favor dels empresaris, com ara que l’ICO atorgui als ajuntaments crèdits que permetin pagar els deutes a les PYMES; que els empresaris puguin compensar el que hagin de pagar a les administracions amb els deutes que aquestes tinguin amb ells i que ningú hagi d’ingressar l’IVA per factures no cobrades. Rajoy va assegurar que quan el PP arribi al govern treballarà per aconseguir “que Catalunya torni a ser el motor econòmic d’Espanya”.

Per últim, Rajoy també va parlar d’immigració i va apostar per polítiques centrades en l’ordre, el control i la integració. En relació amb aquest tema, el President del PP va assegurar que “sobra molta demagògia i falta sensatesa, claredat i fermesa”.

Salir de la versión móvil