J. Enrique Millo. Secretario general de Acción Exterior. Junta de Andalucía

100 Solucions per a Combatre la Crisi !!!!!

Aquest matí hem presentat a Barcelona, en un acte públic amb més de 400 persones a la Biblioteca Bonnemaison, les 100 Solucions del PPC per a Combatre la crisi.

Avui doncs, en aquest acte he intervingut com a Secretari d’Economia i Ocupació del PPC. Durant la meva intervenció he volgut destacar que davant de la greu situació de crisi i de recessió econòmica que estem vivint, a Catalunya ja son 455.800 les persones aturades fet que suposo que durant el passat mes de gener 1.200 persones al dia van perdre la feina, i per tan la situació s’ha convertit en una emergència social, no hi ha res mes antisocial que l’atur, cal reaccionar amb força i contundència.

Això és precisament el que fem des del PPC a través d’aquestes 100 mesures, donant una resposta responsable, reflexiva, raonada, constructiva i positiva a la societat, i per aquesta raó crec que malgrat el Govern del Sr. Montilla fins ara ha actuat amb menyspreu i de manera negativa cap a tot allò que des del PPC li hem proposat en el Parlament de Catalunya, les proposta que avui presentem no tindrà més remei que acceptar-les.

Actualment, la Catalunya que lidera el Sr. Montilla és líder en atur a Espanya, en atur a Europa, en decreixement econòmic, en increment de la morositat i en destrucció d’ocupació però aquesta no és la Catalunya que nosaltres volem, al contrari, nosaltres volem i treballem per una Catalunya líder en creixement econòmic, en ocupació i en prosperitat,i és per això que proposem mesures i solucions útils i viables, que van encaminades en injectar liquiditat a les empreses, rebaixar els impostos a les empreses i a les famílies, a millorar la productivitat i la competitivitat de les empreses catalanes, a ajudar a les famílies, a afavorir als emprenedors i combatre l’atur.

El Govern de Montilla ha contribuït a empitjorar la situació i les mesures que ha dut a terme no han donat bon resultat. Momtilla i el seus socis de Govern s’han quedat sense marge i sense capacitat de reacció perquè la situació actual de crisi els ha desbordat i col•lapsat i els hi falten idees i propostes de futur.

Esperança, il•lusió i capacitat de lideratge aquests són els valors que necessitem els catalans en aquests moments i aquests valors sens dubte són el que defensa i representa, amb convicció i realisme, el PPC.

Catalunya necessita solucions, es mereix i te dret a la Il•lusió i és per aquesta raó que avui hem presentat les nostres 100 propostes per combatre la crisi.

Salir de la versión móvil