J. Enrique Millo. Secretario general de Acción Exterior. Junta de Andalucía

Visita Carlos Floriano a Girona

Ahir i avui hem gaudit a Girona de la visita d’un amic i company de la Direcció Nacional del PP, Carlos Floriano, Portaveu de Medi Ambient del PP al Congrés dels Diputats i Secretari Executiu de Comunicació del PP.
k
k
k
Durant la visita ens hem reunit amb afectats per l’aplicació de la Llei de Costes a Empuriabrava i Santa Margarita de Roses en relació als nous atermenaments proposats pel Govern Zapatero així com amb els afectats per la situació creada a Gola Estany de Roses, la qual es considera que està ubicada dins una zona marítima terrestre. Apart d’aquests temes tan importants i que en aquests moments estan afectant de manera molt clara als col•lectius citats anteriorment, també ens hem reunit amb representants del Fòrum Social del litoral Gironí i de la plataforma «Defensem Catalunya» per tal de tractar i traslladar-los-hi la posició del PP en relació a la Reserva Marítima Pesquera de les Illes Formigues.
Aquest matí i juntament amb respresentants de la societat civil de Girona hem fet una sortida amb el vaixell » Nautilus» de l’Estartit i hem visitat les Illes Medes.

Finalment, al migdia hem fet una dinar amb militants i simpatitzants del PPC del Baix Empordà a s’Agaró, en el qual hem intervingut, apart de Carlos Floriano, la Presidenta Comarcal i jo mateix i que ens ha servit com a acte de tancament de la visita d’aquests dos dies de Carlos Floriano a les comarques de Girona.
k
Pel que fa als temes tractats durant aquests dos dies, el nostre Portaveu de Medi Ambient ha comentat » que la llei de costes cal modificar-la i adaptar-la a la realitat actual però no tal i com el Govern actual la planteja ja que afecta de manera clara a propietaris i activitats econòmiques, i això no es pot tolerar. Cal fer-la amb sentit comú, tenint en compte les realitats concretes de cada territori i sense que la Llei suposi un perjudici per ningú»

Carlos Florian considera que » les actituds talibanes dels actuals responsables polítics del Govern Central són del tot intolerables», per Florian » cal protegir el medi ambient, i tan, però cal fer-ho de manera correcta i ordenada i fent compatible en tot moment aquesta protecció amb les activitats econòmiques existents i l’ús i gaudiment humà del mateix»

Salir de la versión móvil